Tradicionalment quan l’autor acabava la seva obra; l’enviava a un editor amb l’esperança que fos publicada. Podíen passar mesos o inclús anys abans d’obtenir alguna resposta. Aquest procès sovint suposava un desgast emocional i de temps.

Els criteris de selecció de les editorials sovint es regeixen per les vendes; això no vol dir que sigui impossible publicar amb un segell tradicional que s’encarregui del cost de producció i distribució.

En els últims anys ha anat quallant aquesta via perquè l’autor pugui editar la seva obra: l’autoedició (un fenomen editorial, que permet a l’autor publicar el seu llibre, assumint-ne part dels costos.

Hi ha noms molt destacats que van optar per l’autoedició i van traçar així un camí d’èxit. Autors tan importants com Proust, Dostoievski o Stevenson, van auto-editar algunes de les seves primeres obres.

Aquest sector disposa d’eines suficients per oferir una edició acurada i de qualitat, capaç de competir tant en contingut com en disseny amb els grans grups editorials i així poder entrar al mercat.

A més a més et permetrà controlar tot el procés d’edició, conservant els drets i rebràs el benefici total de vendes.

Tanmateix per aconseguir un bon resultat cal, buscar un segell de confiança que garanteixi una edició de qualitat, fent les correccions pertinents, un disseny acurat i així aconseguir assolir un llibre ben editat. Per això des d’autoedicions Edita3 volem acompanyar-te en aquest procés.